Stanley's Sports

Many years ago, besides soccer, I was a rugged rugby player. A die hard of MU too.

Sabah and Sarawak Superblog

Sabah and Sarawak Superblog. Together we amplify our voices.

Movies and Entertainment

My kids are fun loving of sort. They love watching movie and of course, playing.

Auto and Bikes

This may not be the most comprehensive resources about the subject matter, but I am proud to share my passion for auto and motorbikes with you all.

All 4 Digit Result

All 4 Digit Instant Result. Click to discover all 3, 4,5 6 digit and lottery result for Malaysia and Singapore. The ultimate source of lottery result.

FULL 4D Result: TOTO, STC, Lotto 88, etc.

Sunday, 30 November 2014

Proton tawar rebat tunai sehingga RM5,000

Proton tawar rebat tunai sehingga RM5,000 Sempena dengan jualan akhir tahun, Proton telah menawarkan rebat tunai sehingga RM5,000 termasuk faedah lain seperti tiga tahun servis percuma dan peranti jalur lebar Yes 4G 20 Mbps untuk setiap pembelian model terpilih. Model Proton yang terlibat dalam tawaran promosi jualan akhir tahun ini ialah Saga, Persona, Satria Neo, […]



Syndicated via Stanley P. Passol Bikes News

Saturday, 29 November 2014

Manchester United 3 Hull City 0: Players ratings - Manchester Evening News








Manchester Evening News



Manchester United 3 Hull City 0: Players ratings

Manchester Evening News

Even before he had forced home United's first the defender had looked in a good mood and even his distribution looked much improved. 8. Rojo. Return after his dislocated shoulder and rarely had his injury tested. His partner was on top of his game so ...









Syndicated via Hazell S.Passol Sports Feed

Live: Manchester United v Hull City - Manchester Evening News








Manchester Evening News



Live: Manchester United v Hull City

Manchester Evening News

Join Rob Dawson and Stuart Mathieson live from Old Trafford as the Reds look to strengthen their top-four push against the Tigers. Share; Share; Tweet; +1; Email. Refresh automatically On | Off. United: De Gea, Smalling, Rojo, Carrick, Young, Di Maria ...









Syndicated via Hazell S.Passol Sports Feed

Thursday, 27 November 2014

McLaren Mulakan Ujian Ke Atas Enjin Baru Honda Formula 1

Antara tahun 1988 dan 1992, kereta Formula 1 McLaren dikuasakan oleh enjin Honda yang dominan di atas trek. Malah, dalam tahun tersebut, McLaren meraih 44 kemenangan dan lapan kejuaraan terima kasih kepada pelumba seperti Alain Prost dan Ayrton Senna. Sekarang, McLaren dan Honda sedang bekerjasama untuk menghidupkan kembali zaman kegemilangannya, dengan McLaren kekal sebagai pembina […]



Syndicated via Stanley P. Passol Bikes News

Tuesday, 25 November 2014

Penambah baikan transmisi Proton Iriz – Unit Kawalan Transmisi

Penambah baikan transmisi Proton Iriz – Unit Kawalan Transmisi Jika anda terbaca nukilan pandu uji Proton Iriz kami yang lepas, pasti anda perasan kami ada menyebut mengenai kekurangan Proton Iriz pada transmisi CVTnya. Rata-rata banyak media lain turut memperkatakan perkara yang sama, iaitu transmisi Proton Iriz dikatakan kurang “oomph”. Menyedari kelemahan ini, Proton telah pun […]



Syndicated via Stanley P. Passol Bikes News

Sunday, 23 November 2014

Arsenal vs Manchester United report: Wayne Rooney and a Kieran Gibbs own ... - The Independent








The Independent



Arsenal vs Manchester United report: Wayne Rooney and a Kieran Gibbs own ...

The Independent

Injuries that both sides could sorely do without – to Arsenal's Jack Wilshere and Manchester United's Luke Shaw – were the concerns that Wenger and Louis van Gaal carry forward. But the Dutchman's biggest anxiety will be any suggestion that David de ...









Syndicated via Hazell S.Passol Sports Feed

Wednesday, 19 November 2014

Manchester United fans love soaps, Arsenal supporters eat coq au vin and ... - Daily Mail








Daily Mail



Manchester United fans love soaps, Arsenal supporters eat coq au vin and ...

Daily Mail

Football fans have always found cutting ways to mock the tastes and foibles of their rivals, usually through clever songs and chants. But how much do they actually know about those who stand on the other side of the fence? What do they buy? What do ...









Syndicated via Hazell S.Passol Sports Feed

Monday, 17 November 2014

HONDA FUTURE V4 - LAYAN JERR...

baru bayar utk honda future ni..moto sehari dua lagi dapat..

kaler scheme repsol takde..yg ada kaler special edition hitam mati tu..tiga lagi kaler merah/oren/dan hitam kilat..

harga yg special kaler tu beza rm100 jer..

tayar belakang aku nampak mcm kecik gak..boleh agaknya pakai saiz besar sikit? dlm 100/80 ke guane?

rasa konpiden sikit dgn tayar saiz besar ni..selow pun selow lah..mmg tak brani bawak laju pun..



Syndicated via Stanley P. Passol Bikes News

Artikel Motorsikal : Memilih motorsikal yang betul

baru beli honda future...selow pun selow lah..asal selamat sampai sudah ke opis..

*datang kedai nak beli fz150..tapi stok takde..yg ada kaler oren..nak kaler lain kena tunggu order dari kilang..

lambat lah..taknak dah tunggu lama2..beli jer lah honda future ni....senang nak bawak g pasar malam..





Syndicated via Stanley P. Passol Bikes News

HONDA ICON V1

asalamualaikum semua dah lama menyepi nampaknya thread honda icon ni

nak bertanya kedai mana yang senang nak dapat sparepart moto ni dan berbaloi ?

sebab motor skang pakai dah berasap teruk

harap ada yg dapat share kedai sparepart yg ada klu boleh sekitar kl



Syndicated via Stanley P. Passol Bikes News

Friday, 14 November 2014

Honda Memanggil Semula 15,734 Unit Kenderaan

Honda memanggil semula 15,734 unit kenderaan selepas kematian seorang wanita hamil akibat beg udara Takata yang dipasang pada kereta tersebut yang pecah secara tidak normal. Berita melaporkan yang kemalangan maut dikaitkan dengan beg udara Takata pertama berlaku di luar Amerika Syarikat. Kemalangan itu berlaku pada 27 Julai tetapi hanya didedahkan oleh honda pada hari Khamis […]



Syndicated via Stanley P. Passol Bikes News

Anderson's Manchester United career like an artery filled with gilded crud - The Guardian (blog)








The Guardian (blog)



Anderson's Manchester United career like an artery filled with gilded crud

The Guardian (blog)

Instead, at 26, his career resembles a kind of confidence trick, a Dapper Laughs Ronaldinho; perhaps even a highly successful one-man monetising of various irresistible football archetypes. The enduring mythology of Brazilian talent. United's own cult ...









Syndicated via Hazell S.Passol Sports Feed

2015 Honda Fit (Jazz) at SEMA Show, Las Vegas – 8 modified Jazz by tuners

MotoMalaya - news, updates and mods about underbone and superbikes


The all-new 2015 Honda Fit arrived at the 2014 SEMA Show in strength, with personalized versions on display in the Honda booth, quickly winning the coveted SEMA Award as the “Hottest Sport Compact” at a ceremony formally opening the show. The Honda booth at the SEMA Show is highlighted by the Fit customized by Tjin […]


2015 Honda Fit (Jazz) at SEMA Show, Las Vegas – 8 modified Jazz by tuners






Syndicated via Stanley P. Passol Bikes News

MotoGP 2014: Top 5 Summary

MotoMalaya - news, updates and mods about underbone and superbikes


1. The winners of MotoGP 2014 is: Moto3 – Alex Marquez – Machine: Honda NSF250RW. Team: Estrella Galicia 0,0 Moto2 – Esteve Rabat – Machine: Kalex. Team: Marc VDS Racing Team MotoGP – Marc Marquez – Machine: Honda RC213V. Team: Repsol Honda 2. Alex Marquez progresses to Moto2 and carrying the race number 73. 3. […]


MotoGP 2014: Top 5 Summary






Syndicated via Stanley P. Passol Bikes News

AprILIa ShIVer 750 VeRSi 13



Ooooo, pasal tu lah salah satu sebab tracer yamaha fikir2 banyak kali nak keluarkan, banyak model dah bentuk2 yg sama, triump pun ada model mcm tu, honda ada crossrunner, suzuki vstrom, kawasaki v1k bmw rt1200 ducati multistrada......



Syndicated via Stanley P. Passol Bikes News

Wednesday, 12 November 2014

CBR650 F/N Bakal Menggegar arena mampu milik seMalaya



Ya continue update bro, ada kawan saya dah minat nak beli tunggu review owner2 yg sedang pakai.



Vibration masa rpm 5k ada tak semasa onroad, sebab masa rem engin tak jln ada vibration kat rpm tu.



Kalau onroad takde baguslah, bermakna 650 engin ni masih ikut engin honda jepun.



Syndicated via Stanley P. Passol Bikes News

Tuesday, 11 November 2014

Promosi Jom Beli Perodua

Promosi ‘Jom Beli’ Perodua Perodua menganjurkan, ‘Jom Beli’ iaitu promosi jualan akhir tahun dengan potongan harga sehingga RM2,500 untuk model yang terpilih. Menurut Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif Perodua, Datuk Aminar Rashid Salled, “Promosi ‘Jom Beli’ ini adalah ganjaran yang mahu diberikan kepada sokongan kuat pelanggan buat Perodua.” Perodua menggalakkan orang ramai untuk berurusan secara […]



Syndicated via Stanley P. Passol Bikes News

Saturday, 8 November 2014

Honda CR-V Bakal Datang Dengan Varian 2WD

Model wajah baru bagi Honda CR-V telahpun dikeluarkan baru-baru ini dan sudah pun dilancarkan di Thailand dengan empat varian terbaru 2.0 Liter dan 2.4 Liter yang mana setiapnya datang sama ada dengan sistem pacuan 2WD atau 4WD. Sekarang ini, model pra wajah baru yang ada bagi Honda CR-V di Malaysia hanya datang dengan sistem pacuan […]



Syndicated via Stanley P. Passol Bikes News

Friday, 7 November 2014

Manchester United has today announced how the Club will observe ... - ManUtd.com









Manchester United has today announced how the Club will observe ...

ManUtd.com

As well as honouring all those who have lost their lives in armed conflicts, this year's activity will give special reference to the 18 Manchester United players who have died in armed conflict in the Club's 136-year history. The most notable of these ...









Syndicated via Hazell S.Passol Sports Feed

Football transfer rumours: Saido Berahino to Manchester United? - The Guardian








The Guardian



Football transfer rumours: Saido Berahino to Manchester United?

The Guardian

His elevation to the England senior squad has only added to speculation that a big money move to a more trendy Premier League club is very much ahoy, with Liverpool, Manchester United and Tottenham Hotspur all believed to be battling for his services.









Syndicated via Hazell S.Passol Sports Feed

Wednesday, 5 November 2014

Honda CR-Z – Honda Malaysia umum harga baharu

Ini merupakan satu berita yang sedih kepada sesiapa dari pembaca yang mahu memiliki CR-Z. Honda Malaysia telah pun mengumumkan harga model coupe kecil yang disemak semula. Seperti yang tertera di laman sesawang Honda Malaysia, harga baharu untuk model Honda CR-Z bermula dari RM178,096 untuk varian manual dan RM182,992 untuk pilihan automtik CVT. Harga tersebut tidak […]



Syndicated via Stanley P. Passol Bikes News

Tuesday, 4 November 2014

Honda Accord Euro R CL7 Manual 6 speed spare parts for sell

Hi Guys,



Honda Accord Euro R CL7 6MT

Engine Mounting for sales

RM 2500 for 1 whole sets with 4 block and 2 mounting.

interest please email or text me.







Syndicated via Stanley P. Passol Bikes News

Monday, 3 November 2014

Round 9 Jempol Petronas AAM Malaysian Cub Prix: Affendi Rosli wins CP130, Zaqhwan takes his maiden championship

MotoMalaya - news, updates and mods about underbone and superbikes


Honda’s Mohd Zaqhwan Zaidi clinched his maiden CP130 title with a comfortable third place finish in Round 9 of the PETRONAS AAM Malaysian Cub Prix Championship in Jempol, Negeri Sembilan on Sunday while Mohd Affendi Rosli won the race with a brilliant performance. It was a dream weekend for Zaqhwan after the only man who […]


Round 9 Jempol Petronas AAM Malaysian Cub Prix: Affendi Rosli wins CP130, Zaqhwan takes his maiden championship






Syndicated via Stanley P. Passol Bikes News

Honda menampilkan huruf R dalam kempen yang sangat menarik

Honda menampilkan huruf R dalam kempen yang sangat menarik – Wajib cuba! Hmm.. Nampaknya Honda ialah juara di internet untuk minggu lepas. Video “double-sided” yang menarik ini menampilkan Civic baru dan Civic Type R Konsep, merupakan antara video paling menarik di YouTube minggu ini. Pada dasarnya, video “The Other Side” menunjukkan seorang bapa random yang […]



Syndicated via Stanley P. Passol Bikes News

Premier League review: Manchester United and City fans take things too far in ... - Telegraph.co.uk








Telegraph.co.uk



Premier League review: Manchester United and City fans take things too far in ...

Telegraph.co.uk

But despite the action and controversy, and Sergio Ag├╝ero's stunning strike to win the game, the unpleasant trend of football supporters launching social media witch-hunts broke new ground during and after the 168th derby between City and United.









Syndicated via Hazell S.Passol Sports Feed

Suzuki GSX650F (Your everyday sports bike) V3

market banyak pegi ke honda dengan yamaha & penguasaan kawasaki. kalo suzuki nak bawak masuk & cuba celen, kena bagi harga lebih rendah & good after sales service.



Syndicated via Stanley P. Passol Bikes News

Sunday, 2 November 2014

Manchester City 1-0 Manchester United PLAYER RATINGS: Sergio Aguero ... - Daily Mail








Daily Mail



Manchester City 1-0 Manchester United PLAYER RATINGS: Sergio Aguero ...

Daily Mail

Manchester City held on to win the bragging rights in their local derby as Sergio Aguero's 10th league goal of the season proved to be the difference at the Etihad Stadium. Chris Smalling was sent off for Manchester United in the first-half but Louis ...









Syndicated via Hazell S.Passol Sports Feed

Honda menampilkan huruf R dalam kempen yang sangat menarik

Honda menampilkan huruf R dalam kempen yang sangat menarik – Wajib cuba! Hmm.. Nampaknya Honda ialah juara di internet untuk minggu lepas. Video “double-sided” yang menarik ini menampilkan Civic baru dan Civic Type R Konsep, merupakan antara video paling menarik di YouTube minggu ini. Pada dasarnya, video “The Other Side” menunjukkan seorang bapa random yang […]



Syndicated via Stanley P. Passol Bikes News

KTM Duke 690 and Duke 690R CKD

Tak juga bro, diorg test sale bike masuk sini tengok payah sgt nak laku, camna diorg berani nak bawa masuk secara up to date, di oversea memang market sale tinggi bagi model2 suzuki, salah satu sebab suzuki nak kawal kualiti takde motor suzuki yg dibuat diluar japan macam honda yamaha kawasaki dah buat di thailand, so harga cbu japan ssssgt2 tinggi harga jualan di sini, sekaligus menyebabkan mereka tak pandang sgt market msia, pembawa masuk motor recond pun, disebabkan suzuki market sejuk di ...



Syndicated via Stanley P. Passol Bikes News

Round 9 Jempol Petronas AAM Malaysian Cub Prix: Affendi Rosli wins CP130, Zaqhwan takes his maiden championship

MotoMalaya - news, updates and mods about underbone and superbikes


Honda’s Mohd Zaqhwan Zaidi clinched his maiden CP130 title with a comfortable third place finish in Round 9 of the PETRONAS AAM Malaysian Cub Prix Championship in Jempol, Negeri Sembilan on Sunday while Mohd Affendi Rosli won the race with a brilliant performance. It was a dream weekend for Zaqhwan after the only man who […]


Round 9 Jempol Petronas AAM Malaysian Cub Prix: Affendi Rosli wins CP130, Zaqhwan takes his maiden championship






Syndicated via Stanley P. Passol Bikes News

Saturday, 1 November 2014

Round 9 Jempol Cub Prix Practice: Zaqhwan lays down marker en route to Maiden CP130 Title

MotoMalaya - news, updates and mods about underbone and superbikes


Mohd Zaqhwan Zaidi excelled again as he set a scorching pace for Givi Honda Yuzy Racing in the opening practice for Round 9 of the PETRONAS AAM Malaysian Cub Prix Championship in Jempol, Negeri Sembilan on Saturday. The runaway championship leader who needs to finish second or win tomorrow’s race to clinch the CP130 title […]


Round 9 Jempol Cub Prix Practice: Zaqhwan lays down marker en route to Maiden CP130 Title






Syndicated via Stanley P. Passol Bikes News

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites